"SSM" ~ a JouRNaL oF JouRNeY

::SMaRT::STyLe::MaNTaP::

Recorded by SHaRKFiQ SSM 09 November 2011 at 1:01:00 PM 46 Comments

::SaLaM::

Gambar ni memang betol2 candid!! 
I didn't know there is a camera that captured me while calling my friends/family..
Credit to Mr Photographer : Hairi Cerulean


video atas stage.. 
Scroll was given by Dato' Sahol Hamid, UiTM's VC
 Recorded by my sister.. ;)

Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan ^^

 Ni pun candid gak~ haha..
terharu n tak sangka ada kawan nak ambik gamba..hehe
Thanks to Syaza.. 


Tak habis-habis lagi pasal konvo, hehe.. Video nih dh upload kt fb, saje nak upload kat blog plak.. nak buat kenangan.. 4 tahun degree + 1 tahun matrik baru bleh konvo~ Excited lebih sikit~ Bukan senang nak dapatkan degree Account!! ALHAMDULILLAH, dapat jugak~


SSM: Gamba2 konvo xupload lagi kat fb.. Btw, WW kali nih xbpe nak jadi, sbb still ade little explaination~ Thanks to my family, friends and lecturers that create a bright future for me and my family.. May ALLAH Bless Us~

Click, if u like convocation~ ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLiCK2!!