"SSM" ~ a JouRNaL oF JouRNeY

::SMaRT::STyLe::MaNTaP::

Recorded by SHaRKFiQ SSM 22 December 2009 at 2:09:00 AM 4 Comments

::SaLaM::


Sepatutnya kna post awal lg, sbb event ni dh lama hppend..hehe..tp dsbabkn mals n mcm bz, post pn lambt r..bz ngan apa?? tu yg kta xtw..haha..k, pd 5 & 6 Disember 2009, ada PC Fair kt Penang International Sports Arena a.k.a. PISA..annual event yg slalunya bt kt PISA nie mmg happening gle..Manusia mmg ramai r kt cni, mcm2 jenis ada..hehehe..


Buat julung2 kali Fiq tlh menghabiskan duit sampai RM400 in a day..ish3..mmbazir btol..tp tyme beli laptop dlu lg byk r duit abes..nsib bek moto share ngan parents, kalo x lg byk r duit yg dleburkan spnjang "sem" nie..hehe

nie adalah list bnda2 yg Fiq beli aritu + cost skali..sng bila dh tua2 nant tgk blog nie bleh igt lg bpa byk duit yg Fiq dh abskn..hehe..

1. Celcom Broadband RM 200 (via Al-Rajhi Debit)
2. Avira Anti-virus (3 users) RM 90 (via Al-Rajhi Debit)
3. EDGE Bag Pack RM 50 (via Cash)
4. Extension (Home Purpose) RM 25 (via Cash)
5. Laptop Case RM 15 (via Cash)
6. 4 in 1 USB Port RM 15 (via Cash)
7. Mini Vacum Cleaner RM 5 (via Cash)
TOTAL RM 400

pandai plak Fiq budget ngam2 400..actually nk p nie pn xplan apa yg nk beli, tgk cm bkenan tu yg terbeli semua bnda2 kt ats tu..yg btol2 plan nk beli antivirus je..sbb dh 3 bln trial anti virus kt laptop Fiq abes period..sbb apa Fiq ltk payment method tu..sbb nk bgtw xtually Fiq bwk RM150 je nk g PC Fair tu, mmg plan nk beli anti-virus je pastu tros blk, so, terima kasih kepada Al-Rajhi Debit yg membantu Fiq menghabiskan duit dgn byknya pada hari tersebut (dibaca dengan nada yang skema dan sarkastik..hehe..) ..ok, ni ada picts2 brg2 tuh..

::(p/s: jgn jd shbt syaitan a.k.a membazir, kalo penting je br beli..hehe)::

4 Responses so far.

  1. byk gile ko borong... aku pegi gak pc fair kat KL ari tu.. ngan bapak aku la... huhu... gile sronok shooping.. bapak aku men swap je credit card.. taw2 da seribu lebih weh.. haha...

    wah.. skang da ade broadband.. patut la online memanjang.. haha..

  2. khal: tu r psal..aku pn xsdr mcm byk plak yg ak beli..ish3..nk swap pn fkr byk kali..hehe.. tw xpe, tu yg bleh on9 slalu tu..dh maju sket..hehe..

  3. Abes memborong kat PC Fair jer

  4. mirul: tw xpa..abes duit ak kt cni je..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLiCK2!!