"SSM" ~ a JouRNaL oF JouRNeY

::SMaRT::STyLe::MaNTaP::

Recorded by SHaRKFiQ SSM 21 August 2010 at 6:56:00 AM 19 Comments

::SaLaM::

Tadi Fiq de men kuiz a.k.a. test dekat Facebook.. hehe.. saja2 tgk ada membe len yg men, nak try gak nk tengok iQ level Fiq nih.. dy ade 20 soalan dan kita kena jawab dalam masa 20 minit.. soalan dy ikut level, easy 10 soalan, medium 5 soalan, hard 5 soalan.. nak tw x solan dy?? hehe.. nak tw kene r try iQ test nih dulu, xbest r kalo dh tw..hehe..

okey, Fiq ada capture screen pasal application nih after answered all the questions.. Alhamdulillah, I got 119 points, which at first I thought it's lower, but actually its above the average.. and I answered all in 8 minutes only..[terbelagak lak]..hehe..

 Nie r result test iQ FiQ~haha

Pastu application nih ada gak bgtw comparison result between our friends and facebookers..
 
 80th % among facebook users, ada lg 5 org yg bijak dr FiQ.. korang bile lak??

In addition, application ni ada bgtw rsult kita in detail for each level of question, mcm kat bawah nih, FiQ dapat 9/10 betul ntuk easy [easy pn bleh salah..hehe], pastu medium lak dpt below average [nak cepat, igtkan masa dah nak abes, rugi betol], lastly ntuk hard level Fiq managed to answer 4 questions out of 5correctly..hehe.. xpecaya?? nah tgk gamba kt bwh nih..hehe~

Nie r result in detail, for each level~

Application ni tunjuk gak jawapan yang betol bg setiap solan.. soalan mna yang kita salah, apa jwpn kita, tp FiQ xleh tunjuk r, korg bleh taw jawapan plak~ dah xbest r result tu.. then, its also provide us with statistical analysis of our result.. as korg bleh tgk kt bwh nih, my result is slightly above the average.. JUST ABOVE..

statistics curve for the score

yang paling xleh blah, my result is among the "HIGH INTELLIGENCE" of the population.. bijak juga r FiQ nih..hehe.. [perasan sat]..tp korang semua mesti lagi bijak dari FiQ.. try r nanti kita bleh compare result~ ada gak member FiQ yang dpt 127 - fuhh!! sgt  terbijak tuh!! hehe

Rank of our intelligence among the population based on our score from the test..

Hmm.. tiba2 Fiq ingat nak buat kuiz ni cam men tag.. best gak, bleh share the result.. xdak r cam Fiq sesorang ja yang layan test nih.. hehe..
Insan bertuah yang dipilih semsetinya yang aktif kat FB..hehe..
hehe..nanti korang buat r entry psal rsult korg then tag r org len pulak..semua followers and readers are also invited to take this test..lupa lak nak bg link ntuk application nih.. klik [SINI]
 
SELAMAT MENCUBA!!
p/s: klik imej tuk gemokkan gambar!!

SSM: Kalau otak bijak, tapi perangai teruk, xguna jugak~ Hopefully xtergolong dalam geng2 yang macam tu..

19 Responses so far.

  1. cane nk wat nye?
    x reti pon..

  2. miss cherry, sori, xbg link plak~
    ni link dy..

    http://www.facebook.com/syedsyaffiq?v=wall&story_fbid=149762468383604#!/apps/application.php?id=25869203952

    dh try nanti leh r bt satu entry k~

  3. wahh...nama abg eq komersial betul laa fiq...

    kuiz mcm susah je...soalan master pun tak susah mcm ni...hehe

  4. abg eq:
    hehe..sbnrnye, eq xiansheng tu = en. eq, kalo abg eq = Eq gege..haha

    :: uish, dh master mesti leh dpt 140++ nih~

  5. eh..nak tnye...bpe elaun kt mpat prktikal kmo eh???

  6. uish~
    aku dpt sme dgn ko la.. 119..
    tp easy aku btui suma..
    nnt la rajen aku buat post..

  7. penyisir rambut a.k.a mashitah:
    hmm kalo kat wnc s.alam dpt rm400 sebulan..
    tp kalo kt wnc ipoh dpt rm200 sebulan~
    sbb s.alam HQ..

  8. greenrose:
    hehe, sam hebat la kita.. tu r, ak nak kalut sgt tyme jwb tu~ easy pn bleh salah~

  9. nice.

  10. huhu..
    da try..xreti la..camne erk??

  11. Benrauf:
    yeah, btw, thanks for visting~

  12. salam ziarah..jemputlah singgah ya..tq

  13. NurulBadiah:

    hmm, mule2 klik kt [SINI] kat dalam entry kt ats..
    then, klik kt " go to application"
    pastu klik kat "take the ultimate iq test"
    pastu nanti dy ade gtw rules, then klik proceed [if I not mistaken],
    then jwb r soalan dgn sepenuh hati.. hehe~

  14. jap nak try hahahha baru siap wat assignment for sure kepala tgh teror kot :P

  15. aik..mana pegi komen ni..dh tulis dah tadi huhuhuhuhu

  16. dah abis dah jawab hehhe dapat 108 je..cisss..
    pening jgk nk pilih jawapan tu..main tembak je hahaha
    tp heran la, awat k.eli xdpt analysis mcm awak punye? terus kuar game zoo world..nyampah tul

  17. k.eli:
    fiq gne comment moderation, dy xyah verification word tuh, tp kite approve cmment tu dulu br r dy publish.. n sng nak trace kalo ade org cmmnt kt entry kite sbb dy tunujuk semua cmnnt br n which post yg dy comment~

    hmm, nie mesti k.eli tertekan kt game zoo tu, dyorg mmg suka bt cmtu, spptnya tekan kt bwh dy..
    k.eli try click kt [sini] kat ats tu, pastu g application then click kat 'your analysis"

  18. hi, new to the site, thanks.

  19. thanks~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLiCK2!!