"SSM" ~ a JouRNaL oF JouRNeY

::SMaRT::STyLe::MaNTaP::

Recorded by SHaRKFiQ SSM 26 August 2010 at 10:39:00 PM 12 Comments

::SaLaM::

Esok sempena cuti Nuzul Quran, FiQ yao hui jia zai Bingcheng, zai Balik Pulau.. tapi xdapat cuti ari Isnin kalo tak boleh sambung skali ngan cuti Merdaka.. lagi best, tapi apakan daya, supervisor ganaz sgt smpai nak mintak pun malas!!

Wo de bashi de chepiao

Ok, FiQ xsiap lagi beg nak balik kg nih~ hehe.. kepada yang tgh exam/test week, zhu nimen xueye jinbu~ btw:-

~Wish me a safe journey~

SSM: bakal bersahur di dalam bas, sebab maybe sampai Penang around 5.30 am..

12 Responses so far.

  1. pandai ckp huayu ye... ;p

  2. alaa buat jer cuti sendiri
    aper ssh..=D

  3. selamat kembali ke tanah tumpah darah...hehe

    saje nak bagitau, aku balik kg tiap minggu....ngeh ngeh.....

  4. Cik Aish..
    bleh r sikit2, dh kena blajar 3rd language kt UiTM~ hehe

  5. yoro:
    nak buat mmg xsusah, tp nak tanggung tu susah..
    supervisor ganas kalah singa~,

    beli tiket balik kg (raya) awal pn dah kena marah gila2..[dh bgtw cuti raya lambat, tiket kena r beli awal2..]
    sedangkan esok tu half day je pun, pastu kena ganti keje balik~
    malas dah nak layan prangai dy.. ikut je r, asalkan dy bahagia~

  6. bestnye die x keje jumaat.. slmbt balik kmpg yer..

    berbuka dgn family gitu..

    jgn lupe blnje diorg brbuka~

    heee~

  7. fiq xiansheng ~

    xiawu hao...~
    jeles la.. i xblik pown.. raye t bwu blik...
    enjoy ur holiday...
    n i doa'n u slmat smpi... take care...

    zaijan~

  8. eqin:
    yeah, cuti mmg best~ hehe..
    tw xpe, dh lama xbrbuka ngan family.. (mmg r, dh setahun)

    InsyaAllah~

  9. zira xiaojie:

    hehe.. xiawu hao..~

    hmm, xyah nak jeles2..
    sbb Fiq dapat balik rya lambat~
    7hb br bleh balik..
    tp still work on dat day r..
    tiket bas kul 11.30mlm~

  10. wah balik kg..suka yeee...sib baik la k.eli baca entry ni haini hahhaha kalu baca semalam, mau k.eli jeles tahap gaban..ye ah, pagi tadi k.eli ada exam heheh

  11. have a safe journey!!bila la dpt jejak kaki ke penang (sigh~) :(

  12. k.eli:
    hehe, nasib baek r.. ye r, dah lama xbalik kg nih.. bleh buka posa n sahur puas2..

    ok r, k.eli dh bleh enjoy dr belenggu exam..=))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLiCK2!!