"SSM" ~ a JouRNaL oF JouRNeY

::SMaRT::STyLe::MaNTaP::

Recorded by SHaRKFiQ SSM 28 November 2010 at 4:26:00 AM 53 Comments

::SaLaM::

Hmm..Lama betol xupdate blog.. duibuqi, xianzai wo hen mang..hehe.. ok, dis tyme Shark nak cerite pasal sambungan kisah "kekasih Heliza Helmi di MM25"..hehehe..dah baca blom cerita tu?? kalo xbaca dinasihatkan baca dulu [SINI], br bleh faham new entry nih~ haha

A guy yang Shark cakap kat dalam entry before tu ialah..hehehe..

:::::::::::
:::::::::::
:::::::::::


Ni la gambar yang "clear"..

Tempat Shark ngan Ija dating memang gelap..sebab semua lampu on kat stage area, and mase kitorg dating nih, FBI ngan CS tgh interview Shima ngan Hazami.. mase ni xde sape2 pun kat kerusi Ija nih, ktorg berdua je..

Bagos x kitorang dating, duduk renggang-renggang, tak pegang-pegang pun..haha.. ada la dalam 5minit ++ gak bersembang personally ngan Ija, sampai xtau nak sembang pasal apa dah, nervous beb!! hehe..

Syaffiq Syed Maricar & Heliza Helmi

Lepas habis dating, Shark tunggu la Ija nak perform live lagu Doa Dalam Lagu duet ngan Mawi.. Nih video malam tu..



video Doa Dalam Lagu - Mawi & Heliza

terlupa lak, masa nak balik tu Ija bagi coklat Choclairs kat Shark n da geng.. lagi satu nak wish thanks a lot to Kak Zeq a.k.a. Manager Ija.. ;)

Heliza's Cadbury Choclairs


Click, if u like Syaffiq & Heliza~ ;)

53 Responses so far.

  1. amboi.. bestnye dok dating ngan heliza. die cntik kan? suke jugak :)

  2. wahhh,
    date ngn heliza tuuu,
    msti cntik gler kn dia?
    xingt nk suh kim slm, hehee

  3. wah~ suke ko ye..
    hahaha! bila nk mkn nasi minyak dgn heliza? =)

  4. nice blog ;) saye da follow awk . follow la kite balek ;) ngee

  5. soffea:
    yup, dy mmg cute, tapi dy lagi cute kalo mekap sikit2 je..
    cmni, mekap tebal sgt..hehe~
    bkn slalu pun leh dating ngan dy~

  6. LBC:
    hehe..
    1st tyme date nih..
    neves sikit r..
    laa, apsal xbgtw awal2, kalo x bleh tlg kirimkan~ hehe

  7. Sandy:
    mesti la suka..haha..
    lambat lagi r, tggu ak dpt Chartered Accountant dulu~
    tp kalo jodah awal, ape salahnya~

  8. arina:
    ok, thanks followed me, i'll follow u back~

  9. peewwiitt!
    best die dpt cadbury. mst syg nk mkn kn kn
    hehe

  10. pergh. muka bahagiaaa!

  11. i followed youu (:
    http://meinalle92.blogspot.com/

  12. amylia: hehehe..syg r gak..tapi bertahan sehari je..heheh~

  13. ama:
    aik, cmne leh nampak muke bahagiiaaa..
    haha
    yg 1st picture tu ak nak gelak r, sbb tgk dinie tgkp pict ak~

  14. aleen..
    thanks, i'll follow u back~

  15. wahaha

    aku pun pernah dating ngan mas idayu kau

  16. heliza kalau brlakon jadi ular mnjadi tuh

  17. arkkk...jeles nye aku ko dpt bergambar ngan heliza....aishhh..aku tgok ko ngan heliza cm sama cantik sama padan lorh :P

  18. @imanshah:
    hahaha, xpe, xjeles pun..hahah~ ak setia pd yg satu~ hahaha!!

  19. Pencacaialim:
    hahaha, yg penting ular pakai tudung~ mesti cute~

  20. Nas:
    "aku tgok ko ngan heliza cm sama cantik sama padan lorh"
    Ameen.. semoga kami ada jodoh..



    hehe:)

  21. Fuh...heliza....coklat cadbury dia simpan lagi???

  22. waaaaahhh...berdating ngan heliza helmi..i like..ahahha

  23. perghhh...
    best siut ko dating..
    pesal tak ajak der..
    kem salam kat die ye....
    huhu

  24. The Sharkox:
    hehe..
    coklat cadbury dy simpan gamba je~
    ;)

  25. Nina:
    thanks 4 da like~
    padan x ktorg..hehe~

  26. hysman:
    ko xbgtw nak ikut..
    cmne ak nak ajak beb!! hehe..
    InsyaAllah, kalo dating lagi, ak smpaikan salam ko~
    hahah~

  27. wahwahwah jeles nyer...hehhehehe sesuai jugak bila sekali pandang...hehehe...fiq nak change link dengan mira tak?

  28. wah date ngn org ganu kite...ngeh3 :)

  29. Mira:
    aik, sekali pandang je ke?? hahaha~

    Fiq dah exchange link dh ngan Mira, siap letak kt sidebar lagi~ kt 10 updated bloggers;)

  30. Fara:
    hehe.. ye r, ngan org ganu awak~

  31. fiq...mira dah letak fiq jugak kat bloglist mira..:)

  32. better ko cari kat blog
    http://maribinablog.blogspot.com
    cari entri pasal balas komen~

  33. mira:
    ok, thanks~

  34. Nas:
    ok, thanks 4 da info~

  35. Aduhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.... jeles plak... cair plak aku tengok heliza bagi coklat kat ko... Dah mkn lom coklat tu????? Ko bagi apa kat dia??

  36. whoaaaaaaaa....bestnyaaaaaaa...mesti cun gile kan ELIZA ni eh silap :P
    HELIZA ekekkekke

    tu ar, br nk sound, jauh nye bergambar ekkeke

    perghh ni dh mkn ke blum choclair tu?ke dh masuk frame :P

  37. heliza la.. suke tgok die. sweet je.

    ngatkan cple td. hehe ^^

  38. Wan Zulqhairi:
    hahaha..
    yes!! ade org jeles.. hehe..

    laa, bkn ija bg choc kt ak sorg, dy bg kat membe2 ak gak~ hehe

  39. K.eli:

    hehe.. ELIZA ngan HELIZA mmg cun pun..
    hehehe..

    dah mkn dah coklat tu, sbb tu ambik gamba dulu~ hehee

  40. nulhazwany abdul malik:

    hehehe.. dy mmg cute, tp mlm ni dy mekap tebal lak~

    btw, kalo btol2 kapel pn ok gak~ hahaha~

  41. http://hackerz91.blogspot.com/

    awk..ni blog sy yg btol...blog yang awk follow ri tu sy x update dh..dah rosak..ni link baru..banyak info mnrik tntg laki n pmpn..

  42. dah follow balik ur new blog..

  43. Saya tengok macam kamu nei seorang
    blogger yang peramah..

    ad ssuatu yg ssuai tu kamu, jom kte
    g tgk kt:

    http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

    Tahniah, kamu seorang yang peramah!

    (:
    :)
    (:
    :)

  44. Saya tengok macam kamu nei seorang
    blogger yang peramah..

    ad ssuatu yg ssuai tu kamu, jom kte
    g tgk kt:

    http://www.ahsfantasy24.com/2010/12/pencarian-blogger-peramah-2011.html

    Tahniah, kamu seorang yang peramah!

    (:
    :)
    (:
    :)

  45. mcm mana boleh g dating dgn heliza..xnak ker dating dgn ira sama...he3

  46. ahsfantasy24:
    thanks 4 da invitation..
    mmg nak join, tapi dah terlambat due to some technical problems~

  47. cik ira:
    hehe.. bkn sng nak dating ngan ija, lama kot nak tggu mse nak jmpe dy.. hehe

    bleh je, nanti cik irabgtw r.. hahahah~

  48. u mmg nmpk neves msa tu (i was there too).. hee
    btw... k zeq is her manager.. bkn PA :)

  49. anon 21 January:
    yeah, btw, cmne u bleh terperasan Shark ngan Ija??
    n mane dpt link nih.. segan la plak~ :~

    ok, dh btolkan..
    btw, PA ngan manager xsame ke??
    sape lak PA Ija??

  50. opcoz i perasan... u blocked my view.. haha

    i duk dkat2 situ jg. & nmpak u dgn 2 kawan duk blakang ija.
    then bl sbelah ija x de org.. u pn trus terjah smbang2 dgn dia.. kan? :P

    msa tu PA dia abby. skrang tak pasti... mngkin lum ada lain.

  51. Anon 21/23 Jan:

    owh, ade x muke awak dlm gamba kt ats?? sori coz i'm blocked ur view..
    mmg r, 1st tyme kot jmpe ija.. btw u fan Ija or keje kt HHP..hehe.. sbb tw psal k.zeq ngan abby..

    mesti u nmpak Shark byk kali attempt to talk with her, rite?? hehe.. n mesti u can imagine that scene when u read what i wrote above.. heheh~ ;))

  52. oo.. main kasaq naaa... jeles3!!... nguu

  53. Along Usop:
    hehhehe.. mesti jeles..
    byk lg entri psal heliza ngan Shark..
    hahahah~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLiCK2!!