"SSM" ~ a JouRNaL oF JouRNeY

::SMaRT::STyLe::MaNTaP::

Recorded by SHaRKFiQ SSM 13 November 2010 at 2:58:00 AM 27 Comments

::SaLaM:: 

First of all, duibuqi dah lama sangat2 Shark xupdate blog ni, recently, im busy doing my job and need me to do overtime, sometimes I need to stay at office until 8.30pm++.. Its have been months for me didnt eat in KFC.. So i'm just realised new "flavour" of  KFC after BLaCK PaPeR "flavour" before.. laa, yg xbpa nak sedap tu..

"KFC Mega Mix Crunch"  - real vs "in-picture"

Ni r gamba KFC MeGa MaX CRuNCH tu, kali nih dy just tambah "rempah-ratus" atas kulit KFC HoT & SPiCY..sedap!! more spice kat kulit, tapi isi dy cam biasa..xpedas sangat.. n Shark g makan nih sorang2, sebab semalam (Jumaat), Shark kena buat audit kt client's office (Plaza Perangsang, beside Plaza Alam Sentral, SACC Mall, Kompleks PKNS), and I the only man in charged there (2org lagi pmpn)..

Natijahnya, Shark kena g solat Jumaat sorang2 then makan pun kene r sorang2.. the other colleagues dyorg audit kat office.. Dah xtaw nak makan ape2 sorang2, sebab tu r gi makan KFC nih.. xde r segan sgt kalo compare makan kt Ani Sup Utara kan..hehe.. Shark pun baru je taw KFC JoM JiMaT SeT A dah naek harga dari RM5.90 ke RM6.10..set yang ade 1pc ayam, nasi, coleslaw, air.. Ingat x?? favorite tuh~

Btw, nak tnye nih, baru lagi ke "perise" ni?? dah lama xtgk iklan kat tv..hehe.. kalo korang dah try, camne rase dy?? ok x..
 
SSM: dah lama xgi makan MekDi..ade sape2 nak blanja x on 14.11 (dis Sunday) ni?? Harini 13.11 nak gi hiking Bukit Tabur @ Melawati, K.L.. kul 6.45 dah nak gerak, tapi xtdo lagi nih!! ;P


Click if u like KFC MeGa MiX CRuNCH.. ;)

27 Responses so far.

  1. wah....auditor yang berjaya!

    xpe, korang lagi beberapa hari je kan...
    aku lak kena sambung sampai bln 12...

    salwa n lisya dah abes da...semalam depa last...

    chayok!

  2. huh.. bru je pas mkn kepsi mlm td.. ayam kepsi dh ambik yg spicy pn still xleh lawan ayam spicy mekdi. mekdi nye lg pedas oo..
    ish ish.. bkn klbhihan kepsi kt perase ayam nye ker?? ni cm dh trbalik..
    love mekdi lagieyh.. hik3x..
    kepsi naik harga lg ker?? aiyark.. mmg tak perasan larh.. tau order mkn jerk kan.. tehee~

    14 nov = hepy becoming birthday~

    g bkit larut ade ape? nk itut!

  3. bila nak belanje ni??
    hehehee..

  4. esok juga aku cuba:)

  5. It is extremely interesting for me to read the article. Thank you for it. I like such topics and everything that is connected to them. I would like to read more on that blog soon.


    Joan Kuree
    swiss model escort

  6. ko nie buatkan aku terliur jerk nak beli keefsi...hehehe
    pergh..auditor2..
    harap2 ko leh jd auditor yg berjaya
    aminn

    pst- nuff pool ko da mcm da out of date...change it

    latest entri:

    Lagu 90an best lagi lahh!!

  7. uh entry bab makanan ni yang buat i rasa lapar ni

  8. kepsi kadang2 indah kabar dari rupa..

  9. antikapel:
    uit, accountant serba boleh~ hahaha..
    ak digalakkan untuk extend, and ak maybe xtend sampai 10.12 je, sbb 14.12 dah nak gi jejalan jelajah utara~ hahaha

  10. SG:
    Mekdi pnye ayam mmg sgt pedas pun.. hehe..tp mahal r kalo compare ngan ayam kepsi.. kulit ayam kepsi je yang lagi rangup, tapi mmg xpedas..hehe..

    bkn bukit larut r, bukit tabur, kat melawati.. really extreme journey.. between live and death~ seramm tapi syok~

  11. dAuZsHaNLeY:
    jom.. awak belanaja.. t
    ukar dr iklan KFC~
    hehehe..

  12. Zuewairy:
    haha..
    arini dah 14nov, dah try ke blom??
    ;)

  13. Anonymous 13Nov:
    thanks 4 da comment~

  14. nas:
    ko dah abes exam g r beli kepsi..hehe..

    Ameen.. ko pn xlama lagi jd auditor yg berjaya gak.. tggu lagi 2 thanu.. hehe~

    btw, thanks bgtw psal pool, aritu nk tukar, tp de prob ngan website tu, pastu lupe dah~

  15. sabree hussin:
    hehehe.. xpe, kalo lapar bleh mkn, skrg ni bukan bolan pose..;)

  16. Pencacai Alim:
    yeah, advertising...
    mmg dah lumrah mcm tu~

  17. eh, eh...
    dah rasa dah...
    same je...
    kfc tipuu..
    hahahaaa...

  18. pergh~ cm sodap je.. mau try nih...

    tag utk hang ni~ silalah buat
    http://greenrose1213.blogspot.com/2010/11/tag-by-pesona-akasia-25fakta-tentang.html

  19. fiq, ade contest utk kamu di blog sy~

  20. sandy:
    try la.. bleh tahan r gak..
    kulit dy je yg laen, isi dlm sama je..

    about tag tu, cam ssh je nak describe..
    ape kate ko yg describe pasal ak..hehe~
    ;)

  21. chipmunk:
    dah tgk kontest tuh..
    tp kene cari awek dulu r br bleh join..
    skrg nih single lahi..
    dgn ija heliza bleh x??
    hahah~

  22. ala tmbah rempah ratus atas kulit. . huhu
    kalo tmbah rempah ribu pon belum tentu dpt rase, ma xbg mkn kulit.. waaa
    ^^

  23. dh makan td....erm sedap la,,,,n napa wings kecik sngat eah,,x puas la,,,hahaha

  24. encik SSM~! I hav award 4 ue,
    nti sudi - sudi kn lah diri p amek er, :D

    * salam aidiladha. :)

  25. nulhazwany abdul malik:
    laa, xleh makn ke??
    kulit kfc bleh asingkan lemak tu..
    tp yg baru nih lagi rangup kulit dy..
    awk xmau, bg kt sy.. heheh~

  26. Rezz Fukumoto:
    tu r, agak sedap r jugak..
    wings dy mmg kecik, rugi je beli..
    slalu2 kalo dy bg wings/drumstik yg kecik tu, mesti mintak tukar..
    xberbaloi~

  27. cik LBC:
    hehe.. nanti sy tgk..
    n kalo de mse nanti sy buat~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLiCK2!!