"SSM" ~ a JouRNaL oF JouRNeY

::SMaRT::STyLe::MaNTaP::

Recorded by SHaRKFiQ SSM 25 October 2010 at 3:12:00 AM 26 Comments

::SaLaM::

Pernah tengok Muzik-muzik kat TV3 x?? Pernah pi x Plaza Alam Sentral kat Shah Alam?? Students UiTM, UNiSeL, MSU, PTPTL, branch Shah Alam mesti pernah p, sbb bukan byk pun shopping complex yang ada kat Shah alam ni.. kalo semua pernah p sana, perasan x kat level 5, ada Sri Pentas 2.. satu level ngan Surau n foodcourt tuh~ 

Rakaman Muzik-Muzik 25 yang Shark tengok kat situ r.. Malam yang Shark tengok tu MM25's crew buat 3 episod in one night.. Memang ramai r penyanyi a.k.a. artis yang join.. Shark senaraikan based on their performance's turn.. 

1. Misz Nina
2. Ning Baizura
3. Fimie Don
4. Maulana
************************
5. Nash Lefthanded
6. Fracissa Peter
7. Noraniza Idris
************************
8. Shima
9. Heliza & Mawi
10. Hazami

Shark join tengok MM25 nih skali ngan Acap, Shuk ngan Dinie.. Hari Khamis, dgn gagahnya, siap breakfasting kat PAS beb!! 1st tyme makan kat foodcourt level 5 tu.. mknn dy boleh tahan la jugak~

Rakaman nih dikatakan start at 8.00pm, kami yang macho nih bajet ramai r manusia yg join skali, ingat nak masuk awal r, tp guard tu cakap kul 8.00pm br bleh masuk.. sbb tu r ktorg makan dulu.. 

Tapi tak ramai pun yang join malam tuh.. Shark join pun sbb ade awek Shark nak perform malam tu~ Jom tgk picts behind the scene~

 FBI with Cheryl Samad - MM25 interview session

Semua audiance disuruh untuk mengelingi Faizal Ismail [FBI] ngan Cheryl Samad.. tyme nih dyorg interview artis2 konon2 after dyorg buat performance sorang2.. hehe.. perasan x tanda [************************] kat list name tuh , performance tu diselangselikan ngan sesi nih laa.. mase nih semua artis xperform lagi, tapi buat macam dah perform.. and next artis lak x perform..hehe..

Stage Muzik-Muzik 25 @ Sri Pentas 2 , Plaza Alam Sentral, Shah Alam

Mase nih, Shark and the gang dah agak malas nak berdiri kat depan tuh~ Penat beb!! berdiri je, Awekku xkeluar2 gak~ Tyme nih Nash tengah perform lagu yang best, tak ingat lagu apa, whether lagu Tiada Lagi Kidungmu or Ku di Halaman Rindu.. btw, kotak kuning yang dalam gambar kat atas tu la tempat sesi interview tuh, a.k.a. gambar FBI ngan CS kat atas..hehe..



Mawi & Heliza - Doa Dalam Lagu

Akhirnya, awek Shark kluar gak bt performance.. Shark ade rekod video dyorg perform.. tapi bleh publish x before dy kluar kat tv?? mggu depan kot kluar.. tgk r MM25, kot2, ade wajah Shark n the gang "ter"masuk dalam tv tuh.. hehe~

Tapi, Shark agak sedih, sebab awek Shark dating ngan someone malam tuh.. mesra je dyorg berdua..membe Shark ade captured gamba dyorg.. Buat semua lelaki, jangan jeles, Heliza dah"berpunya"...haha~

Milik siapakah awek-ku ini..

Next entry Shark akan reveal that guy's picture.. hmm.. btw, Shark dan Fiq adalah manusia yang sama.. saja nak tukar jadi Shark, bunyi cam ganaz sket.. hahaha~


SSM: memang penat jadi penonton MM25 nih, kitorg kene berdiri, tepuk tangan tapi dyorg ade bagi Majalah Remaja ngan Klik sebagai "hadiah" kat audience..

Click, if u like'it~ ;)

26 Responses so far.

  1. waa~ da mcm wrtwn tv3 plak,
    bley r tu slow2 nk amek tmpt pengacara muzik-muzik tu,
    hahaa XD nice~!

  2. haha.. dh penah dh g sri pentas tgk tomok kat sne mse OIAM3.. yeah..
    pglmn 1st tyme mmg best lorh.. xcited kan..

    hik3x..
    ko ni ngade2 tol nk gne syark ler..
    heh.. x ssuai lorh..

    ssm sudah~

  3. wahh..dpt tgk muzik2..misz nina nyanyi lagu ape aek?

  4. fiq, u've been tagged~!
    nti kalu rjin + bosan,
    dtg lar amek n wat er kt blog I, ^^

  5. fariehan ibrahim:
    hehehe.. skali skala tkr profesyen~

  6. shiqin ghazali:
    owh, 1st ak tgk bende2 nih mase final OIAM 2 kot.. yg ade shila,sarah ngan ayu..

    yup, sara raisudin..
    bt kat stadium malawati shah alam~
    best!!

    btw, ko pn tgk kene berdiri gak ke??

    skali skala tkr, SSm sgkatan je beb!!

  7. Syaza Syahira:
    misz nina nyanyi lagu What Youre Waiting For..

  8. fariehan ibrahim:
    dah tgk..
    part yg plg payah, tag 20 org~

  9. macam tak ramai jer g... ke memang tak ramai??

    btw first time terjah blog kamu.. nice!!! follow u:)

    Ceritera Lelaki Pot Pet

  10. ssm : nk pggl ssm jgk!! xmau syark~ hahax..

    hah xder.. aku tgk duk atas kusi jerk~

    eyp eyp.. spe gerangan jejaka sblh heliza helmi itu?? yg pasti bukan ko la kn!

  11. cayalah bro...cm wartawan plak nak ulas2 bende nie n usha2 muzik2...hehehe..
    jeles la sbab aku nie xpernah pon ader peluang nak pegi...mungkin bz kot... Bz la sangattt :)



    latest entri:

    peperiksaan akhir UiTM semester 3 bermula

  12. uish..aku tak penah pergi sane..
    huhu

    ko ade alamat tempat ko praktikal dulu tak??? email kat aku..hehe...contact no sekali ker..

  13. oihh...biar betul dia ada 'kawan'..
    xkan datuk 2 kot weh...sapa?? nsem x??

  14. Zuewairy:
    yeah, mmg xramai pun..
    tapi tyme nih dah ramai yg nak balik..
    mase yg 1 round performance tu ramai lagi~

    tapi, dlm tv mmg nmpak cm ramai~

    ok, dh jogging ke blog ko, n followed u too~

  15. SG:

    SSM = Syaffiq Syed Maricar
    Shark Fiq = Syaffiq..
    hehehe ;)

    owh, xde r penat sgt, sbb ko duduk.. lenguh ktorg kene berdiri..

    owh, psal jejaka ngan heliza tu, kita tggu next entry~

  16. Nas:
    yeah, skali skala jd wartawan,, dh slalu jadi auditor~ hehe..

    xpe, ko tggu r part 7 nanti ko g.. ak pn part 7, baru jejak kaki k dlm sri pentas~

  17. aina:
    ak pn dah sem 7 br masuk dalam tu.. slalu2 lalu2 kt luar je.. hehe..

    ko try g kat entry ak, yg bulan 1, aku de letak link to their website..

    xpun, ko search je wan nadzir & co, shah alam, kat google, ade blog ak kt ctu.. hehe~

    plus, ak xde email ko~

  18. leh:
    mesti r dy dah berpunya, nak tau sapa, tggu next entry..

    kalo dah nama heliza, mesti "kawan" dy pun macho.. hehe..

    btw, datuk tuh shareholder kat syrikat dy.. heliza just director of her company~

  19. It is extremely interesting for me to read this post. Thank you for it. I like such topics and anything that is connected to this matter. I would like to read more on that blog soon. By the way, pretty nice design you have here, but how about changing it from time to time?

    Mary Swift
    review escort

  20. dah lama tak layan Muzik-Muzik
    huhuhu~~

  21. whoa. lama gila tak tengok muzik muzik. hehe

    tq aa bagi info ni. macam wartwan tv3 :)

  22. Anonymous , October 27:
    thanks 4 ur dropped comment..

  23. Judiene:
    tw xpa, nih layan pun sbb nak g jumpe heliza~

  24. myra: same r.. dulu tgk kt tv je, skrg dh tgk live dpn mata~

    tq, bkn slalu jadi wrtwan tv3.. bleh msk top host r pas nih~

  25. waa bestnya...kirim slam kat awek, hahaha

  26. mr mind:
    InsyaAllah, next tyme i will tell her ur regards~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLiCK2!!