"SSM" ~ a JouRNaL oF JouRNeY

::SMaRT::STyLe::MaNTaP::

Recorded by SHaRKFiQ SSM 07 October 2010 at 1:42:00 AM 18 Comments

::SaLaM::

Korang semua tahu tak pasal WHOPPER FOR RM1, only on 6 October 2010, as the Whopper celebration day~ Maybe besday adik-beradik owner BK nih 6/10, so dy nak buat kenduri la.. hehe~ Nih poster dy:


Fiq tahu pun dari my colleague, then tros tgk kt website BK before directly link to BK's pages on FB.. So, nak merasa kenduri nih, Fiq ngan Dinie, g r nak makan lunch kat sana.. sampai je, 

 Haa, tengok, mau xmau punya panjang~

OMG, panjang gila queue, sampai melimpah-limpah kat luar restoran tu.. sebab rehat sejam je, kami pun balik r, mkn kt KFC Tesco je.. haha..

 Nih dari dalam plak
Pastu petang, time nak balik keje, pergi lagi sekali, hmm, hampeh!! sama gak macam tengahari tadi..Tapi kali nie, kitorang tggu gak r.. bile lagi nak brator, kalo datang malam, lagi ramai r manusia..

Fiq brator, dari balakng nih, 
sampai mamat baju merah kat bwh restoran tu, 
takes 30minutes + 2.5 hours to be served at counter..

masa tgh queue, ramai la jugak orang yang berputus asa, tros balik, n make the queue more shorter.. pastu, setelah setengah jam queue, dengar la plak membe org depan nih cakap, diakena tunggu 3 jam baru boleh dapat.. Masenih, Fiq br ade kt bwh bumbung, xmasuk pintu restoran lagi.. ;) lagi 3 jam, sekarang dah kul 6.30pm + 3h = 9.30pm.. hmm, xpe r, gua mengalah~ mungkin xde rezeki.. tapi membe Fiq masih bersemangat nak tunggu.. tahniah!!

tapi last2, burger dah habis, and dyorg bg coupon utk redeem hari laen.. Terima kasih..

BK's coupon card [Dinie bagi]


SSM: Bebaloi ke??  Dah lama xmakan Mc.D, dulu, lunch slalu gak mkm Mc.D.. b4 puasa~ hehe..

Labels:

18 Responses so far.

  1. uish...sanggup tuh...
    alalala, kalo taw, mst aku pn nk join bratur..
    hihi

  2. Wow, I must be blessed that I only lined up for 20 minutes. All BK run out of burgers today.

  3. salam

    uish!!! panjang betol..tak pernah awe tengok

  4. smlm abes meeting dgn supervisor tros g BK kat blakang UTM.Time tu dah panjang.tp sampai ke pintu masok je.bila kitorang pandang blakang 15 minet kemudian,dah x nampak hujung barisan tu di mana :P

  5. oh padan la beriya bagi aku kupon tu....sorry ar aku xmakan BK except orang belanja....he3

  6. a d r e y n i e e l i s y a :
    hehe.. awla2 mmg sggup..
    lepas tu dah kurang r..

  7. Supia Chao:
    yeah u should~ btw, which BK u went yesterday??

  8. Awe:
    tu r, 1st tyme gak tgk..
    bukan panjang je, lame gile nak kne tggu~

  9. IRAH HAJERAH:
    owh, igtkan kt s.alam je ramai org, rupe2 semua BK same~

  10. ada dengar gak tp tak pegi...member ramai ponteng kelas nak g makan burger...hahaha

  11. acap:
    hehe, owh kalo org blanja makan lak~ awat lak xmkn BK kalo org xblanja?? heheh

  12. MR. MIND:
    hehe, ponteng kls xpe..
    ponteng keje tu yg payah~
    tmbh2 praktikal~

  13. gila la ramai... ish.. berapa la dia untung untuk satu hari je kan? mesti banyak.. hurmm...

  14. Black_roses:
    mmg ramai pun~
    untung xtau r bpe..
    tp sales mmg meningkat r..
    hehe.. ;)

  15. perghh..demi burger king..sanggup berkorban..

    hahaha..housemate aku pon same cm ko..dpt kupon...
    mmg beratur panjang....

  16. Nenas:
    eh ko salah r.. Demi burger RM1, sanggup bekorban..hehe..
    ;)..

    btw, ak dh redeem kopun tuh, nanti ak buat entry pasal beger tu~

  17. wahhh lamanya Q!
    xtau la pulak ada pasal benda ni..kalu tau, k.eli pun sanggup gak beratur tp dgn syarat budak² xde la hehe

  18. tw xpe.. mmg berbaloi r..
    yg kat sane tu, makcik2-pakcik2 pn ada gak..
    kesian tgk dyorg dok berdiri..

    tp, dyorg kt depan Fiq r, cmne nk tukar tmpt kan.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLiCK2!!