"SSM" ~ a JouRNaL oF JouRNeY

::SMaRT::STyLe::MaNTaP::

Recorded by SHaRKFiQ SSM 09 November 2011 at 1:01:00 PM 46 Comments

::SaLaM::

Gambar ni memang betol2 candid!! 
I didn't know there is a camera that captured me while calling my friends/family..
Credit to Mr Photographer : Hairi Cerulean


video atas stage.. 
Scroll was given by Dato' Sahol Hamid, UiTM's VC
 Recorded by my sister.. ;)

Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan ^^

 Ni pun candid gak~ haha..
terharu n tak sangka ada kawan nak ambik gamba..hehe
Thanks to Syaza.. 


Tak habis-habis lagi pasal konvo, hehe.. Video nih dh upload kt fb, saje nak upload kat blog plak.. nak buat kenangan.. 4 tahun degree + 1 tahun matrik baru bleh konvo~ Excited lebih sikit~ Bukan senang nak dapatkan degree Account!! ALHAMDULILLAH, dapat jugak~


SSM: Gamba2 konvo xupload lagi kat fb.. Btw, WW kali nih xbpe nak jadi, sbb still ade little explaination~ Thanks to my family, friends and lecturers that create a bright future for me and my family.. May ALLAH Bless Us~

Click, if u like convocation~ ;)

46 Responses so far.

  1. wah..congrats..my turn will be next..

  2. congrats dah convo!
    thanks for da pictures...hehe

    nape tak da gambar 5 bear tu?

  3. ahaha wey ..miss world tu aku tgk berita ngan paper je..bukn time org tgh smyg raya aku pg tgk live bende tu hahaha.....

    ape pun, thanks sbb tulis credit utk aku tu hehehe... sukelah tgk gmbo ko tu ...

    **jeles ar korg dh konvo! hoho

  4. Dear friend,

    Wishing u congratulation on ur convocation..pnat lelah blaja, at last convo jgk kn??btw, dun forget 2 upload da picts..hehe..all da best in ur future undertaking...^__^

  5. hak eleh.. ade lak kata degree sebab tu tak nak jemput.. banyak la ang.. sama ja la.. aiya... btw tahniah ya.. tak jemput pun g konvo :P

    aku doakan ang sentiasa berjaya dalam apa jua bidang yang ang ceburi k..

    xpa, bulan 12 ni ang bawa aku g Pesta Pulau Pinang.. ok dak? :)

  6. F
    U
    U
    U
    U
    Y
    O
    O
    O

    TAHNIAH3

  7. wat je la full entry apit.. hahax

  8. Tahniah syaffiq!! first class okaaay, don't play2.

  9. Nak dapat degree akaun susah, kelas pertama lagi ar susah...good job Syaffiq =)

  10. KELAS PERTAMA!!! hahahahah tahniah syafik!!!

  11. congrats to you then. moga2 sukses slalu yah :))

  12. wahhh Congrats yeah ^^

  13. aslkm..nk jmput tuan blog n kawan2 join my 1st GA :)

  14. salam fiq.. lama xsinggah sini
    hehehehe
    wahh. bestnye senior aku ni menggenggam ijazah... nas cuma 3 sem lagi.. adeii.. lama2.. hehehe.... harap2 bila bekerja nanti lebih seronok di sana :)

  15. waa....lme x dtg sini... btw, congrats...

  16. semangat dan sukses yahh dengan keberhasilannya..

  17. wahh bestnya dah grad. sy kena tgu smpy taon 2014 baru bole grad. insyaAllah btw tahniah ! (:

  18. Bestnya dah konvo..
    tahniah, kawan !

    Latest Post:
    1. Kelas Ijazah Sarjana Muda Perguruan IPG
    2. Adam Adli Mahasiswa UPSI | Love or Hate | All About Your Choice

  19. Congratsss! :D

  20. waa... hebatlah! first class..congrtz ye!

  21. tahniah...aii sy baru follow ur blog..klau sudi singgah la blog sy n follow yea..(^_^)

  22. tahniah...akak dh lepas beberapa tahun lalu..hehe

    btw, salam perkenalan. akak folo cni yep.

  23. tahniah!!..

  24. syazwani 'atiqah:

    thanks..
    congrats in advance~

  25. ...antikapel...

    thanks.. congrats to u too~
    gambar 5 sem tuh will be updated LATER..

    later tu xtaw lagi bile..hehe

  26. Mohd Khairi Khadzir:

    yeah, trimas banyak2 sebab shoot candid moment tuh~ terbaek..hahaha

    by the time i'm replying ur comment, u already finished ur study.. congrats to u too~

  27. Saida Dilla Zuki :

    thanks my dearest fren for being there and share one of my happiest moments in my life..do appreciated it a lot~

    May the success always be with us~ Ameen

  28. Zuewairy:

    thanks zue.. la hg dh jadi lecturer pun.. lmbt btol ak reply comment nih.. rsa bersalah plak~

  29. mr.syazwan:

    thanks mr fuyyyooo..

    ko ade kt sne xjmpe ak pun.. hehehe~

  30. Mohd Ashraf Mohd Zabidi:

    thanks acap, to get an opportunity studying in overseas' universities in UK also had to get it..

    it'll give u additional experiences compare to me.. hehe.. btw, just let ALLAH decide what the best for us.. Ameen

  31. NurIzza:

    thanks zatul.. ak dpt kelas pertamaa je, bkn "penerima anugerah naib canselor ....."


    -best kan konvo, yg xbest kne tggu org len yg kite naik stage.. hehe~

  32. Rtp Farra Arisha:

    terima kasih arisha.. semoga kamu juga sukses selalu~ ;)

  33. MohdHaz:

    thanks yah~ hehehe ^^

  34. .:hana radzi:.

    wahhh, sorii br je reply, mesti dah ade pemenang GA tuh.. ;))

  35. nas:

    terima kasih junior.. hehe..
    ko mude lagi, just enjoy ur studying time, later u'll regret because working is not like studying~

    but by studying well u can perform better work.. ;))

    all da best jr~

  36. [k]o{q}i[n]:

    tu r pasal, nk bt cmne, ko dh feymes, ak biasa2 je.. hehe

    btw, thanks~ hehe

  37. model pakaian muslim wanita:

    terima kasih cik model~ ;))
    semga business kamu juga sukses~

  38. Nur Haslinda:

    terima kasih.. mmg best pun dh grad, nak keje tu yg xbpe best sgt..hehe..

    btw, awak kan mude lagi, sbb tu lambat lg nk grad~ ;))

  39. ahsfantasy24:

    mmg best, tp best lagi study..
    heheh.,.
    ape yg kte buat semua de tension masing2~ haha

    btw, thanks~

  40. Scha Lalala:


    Thanks~ ;D

  41. ada sya:

    thanks 4 da wish..
    all the best to u~ ;)

  42. Syira Rara:

    terima kasih..
    ok, sy akn singgah and follow blog awak, sori lambat~

  43. manis:

    terima kasih.. tahniah,, tp dh lmbat plak..hehe

    btw, i'll follow u~ ;)

  44. hawiz :

    terima kasih!! ;))

  45. shiqin ghazali:

    cmne bleh terskip lak kt ko, tp ak dh cmmnt kt blog ko..hehe..

    msa buat nih semua gamba xready lg, xleh r nk buat full entry..hehe

  46. amalina rashid:

    ama pn sama, cmna la bleh terskip nih, mybe comment kat blog dulu kot..hehe...


    thanks 4 da wish~ ;))
    xbg hadiah pun~ ;(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLiCK2!!