"SSM" ~ a JouRNaL oF JouRNeY

::SMaRT::STyLe::MaNTaP::

Recorded by SHaRKFiQ SSM 03 February 2011 at 2:17:00 PM 17 Comments

::SaLaM::


Shark pun dah lama xupdate blog, dan baru je balik dari jadi urusetia untuk satu "OPERASI".. Alhamdulillah, semua dapat berjalan dgn lancar.. Then, tgk kat komen ada offer from Cik Chipmunk untuk join "Sesi Promote Blog".. baik hati sgguh Cik Chipmunk nak tlg promote blog Shark, dgn senang hatinya, Shark pun join r..

Syarat2 dy pun mudah je, and Shark already fulfilled all the conditions required.. kalo other bloggers nak join pun bleh gak..Lastly, just nak wish Thank You to Cik Chipmunk sbb nak tolong promote blog Shark.. Hehe~
"XINNIAN KUAILE" - GONG XI FA CAI


Click, if u like'it~ ;)

17 Responses so far.

  1. Diterima =)
    Tunggu entry mengenai blog Shark di blog dila!~

  2. 新年快乐.. xin nian kuai le mr fiQ..
    smoga berjaya.. selamat promote blog ye.. :)

  3. Chip:
    yeah, thanks~

  4. sandy
    新年快乐
    谢谢

  5. aah..
    lately jarang update eh?
    bizi sgtkah?
    hehehe...

  6. sama2 join!!
    "__)

  7. cikdorazz.blogspot.com

  8. ::dAuZsHaNLeY::
    yup, agak bz..
    tiap2 hujung mggu ade je keje..
    pastu dah final sem nih, byk lak project yg nk kene bt~ hehe

  9. chubb90:
    orait~
    dah join n followed cik doraz

  10. linda pn join sesi ni .. so same2 la kite memeriahkan lg sesi promote blog ni ~ hehe

    http://haslindazainal.blogspot.com/

  11. ooo maksud dia blog kita cita pasl blog org len?? cam tue??

  12. Linda:
    yeah, sama2 r kita berfollow~

  13. Izza:
    maksud dy, blog dy akan crita psal blog kita sbb blog dy nak promote blog kita~

    try r join~

  14. Shark, entry mengenai anda sudah siap!~
    http://sichipmunkberkata.blogspot.com/2011/02/ssm.html

  15. Dila:
    thanks coz tolong promote blog Shark~
    ;))

  16. bile mau letak shoutbox? hehehe!

  17. sandy:
    mcm xberminat r nak letak shout box..hehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLiCK2!!