"SSM" ~ a JouRNaL oF JouRNeY

::SMaRT::STyLe::MaNTaP::

Recorded by SHaRKFiQ SSM 10 February 2011 at 6:51:00 PM 34 Comments

::SaLaM:: 

 Four by Google Images

Ini adalah fakta yang ramai orang tak tau,SILA BACA DENGAN TELITI~
|1| Kamu tidak boleh menyentuh semua gigimu dengan lidahmu. 
|2| Setelah membaca fakta 1 kamu dgn bijaknya mempraktikkannya.. He he he Ngaku aja la.. 
|3| Setelah baca fakta ke 2 kamu tersenyum dan dalam hatimu berkata "cipan betol, aku terkena" He he he..
|4| Setelah kamu baca fakta 3 kamu berniat tuk kenakan teman2mu yg lain. Selamat Mencuba :-D

SSM: Lepas bace fakta nih, anda kene senyum.. Senyum baik untuk kesihatan minda.. Terima Kasih~

Click, if u like it~ ;)

34 Responses so far.

  1. alamak..busted.! :P

  2. tahu pulak .haha ...

    terkena suda ~

  3. cis! mmg terkena! T_T

  4. waaa!!!! gedik aku di tipu!!!

  5. Nurul Afifah Addnan:
    yeah, mission accomplished!! ;))

  6. nelly:

    bagus, skrg nih Nelly dah tahu pun fakta yang ramai org xtahu.. hehe~

  7. LBC:
    hehe..mmg comel r kalo terkena..

  8. NurIzza:
    aik, xkan after kjo bace fakta nih bleh jadi gedik..hahaha..

    rilex r beb, ak pun dah kena gak!!
    =) ;)

  9. dengan rasminye fakta ni diumumkan benar belaka.

  10. hehe.. okeh skang dni dah tau :p

  11. haha..lawak..ringkas je entri mengenakan org ni ye..=P

  12. hahaha.. terkena jugakkk..

    hahhaha.

  13. hehe..pandai btul org yg create bnda alah ni..haha..mmg btul la kita tend nk ikut je..

  14. ceh...penat je try..
    kne tipu ghupenyer..haihhh~
    gelak sama diri sndiri...wakakaka..

  15. gEe:
    terima kasih di atas perasmian sebentar tadi.. ;))

  16. dini:
    tahniah, dah bertambah ilmu awak~ hehehe
    ..
    ;))

  17. airaniez wirdani:
    hehe.. tu r pasal..
    sbb tu r buat fakta ke-4~
    ;))

  18. soffea:
    haha, sama la kita..
    nanti cikgu jgn kenakan anak murid lak.. hehe~

  19. mashi:
    tu r pasai.. sapa la yg creatively created this "facts"..
    ;))

  20. miss nailofar:
    hehe, Shark pun yo yo o je nak try..
    bace yg 2nd fact tu br faham..

    sama2 r kita gelak kt diri sendiri~
    ;))

  21. Tipah tertipu!, Tipah tertipu!, hehehehe +_+

  22. damn!!! tau2 je aku praktik bende nih.. kah3... xbleh blah.. tp aku xkan kenekan org len :P

  23. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kajang Pak Malau kajang berlipat,
    Kajang hamba mengkuang layu,
    Dagang Pak Malau dagang bertempat,
    Dagang hamba Tumpang lalu

    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

    ni kira fakta atau auta.....aku terkena lahhh plakkk

  24. Notacomei_Warna Kehidupan:
    hahaha..
    bkn tetipu r..
    tersenyum~ hehe

  25. Nas:
    tw xpe.. mmg kita will try gak bnde tu~
    btw, sje nak hiburkan hati sesama blogger..
    sbb last2 semua senyum~

  26. Afzainizam:
    thanks coz ziarah here~

    ni auta yang difaktakan.. mmg semua terkena!!

  27. [ 5 ] Setelah mencuba tak berjaya lalu dgn bangganya kita bakar blog ini

    hahahaha

    =_=

  28. mr.syazwan:
    title tulis 4 fakta je, jadi fakta ke-5 xdisahkan oleh Lembaga Penapisan fakta..

    hahahaha~, jgn r smpai nk bkar blog.. kesian kat kawe..

  29. hahaha

    ok2 kesian punya pasal

    kawey x bakar..

    kawey bagi tag sama kamu ye

    tag contest ada di blog kawey

    selamat membuatnya

    hehe

  30. sengalll

  31. mr.syazwan:

    thanks for da consideration..
    InsyaAllah, Shark buat tag tu kalo dh xbz & jumpa gamba yang match ngan contest tu~ hehe..

  32. yoro okino:
    aikk, jgn marah..
    saje nk bagi bloggers senyum~ hehe

  33. hahah..terhibur..:)

  34. Ana admi:
    hahaha.. =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLiCK2!!