"SSM" ~ a JouRNaL oF JouRNeY

::SMaRT::STyLe::MaNTaP::

Recorded by SHaRKFiQ SSM 19 February 2011 at 1:30:00 PM 18 Comments

::SaLaM:: 

Ni jadual waktu common test untuk accountancy students for this semester. Dah tak best macam dulu sebab buat hari Sabtu, Ahad, kalau tak, boleh rehat minggu common test macam dulu-dulu.

 Jadual Common Test - Faculty of Accountancy
[click image for better view]

Tempat: Dewan Agong Tuanku Canselor (DATC) , [dekat ngan Perindu] <--- lecturer yang inform nih.. not sure whether its have been confirmed there. ;)

Agak penat Shark nak study untuk common test sem ni.. 5 subjects in 3 days
1. 27.2.2011(1430-1600) : MAF640 - Strategic Management  
2. 28.2.2011 (0830-1000) : FAR600 - Accounting Theory
3. 28.2.2011 (1430-1600) : MAF680 - Integrated Case Study
4. 1.3.2011 (0830-1000) : AUD571 - Internal Auditing
5. 1.3.2011 (1230-1400) : AUD610 - Audit and Assurance Services

Nasib baik satu lagi subject MAF635 : Management Accounting and Performance Evaluation tak da test lagi. (InsyaAllah bln 3). Kalo tidak tak tau r fakulti nak sumbat kat mana dalam jadual ni.

Source: Level 11, Faculty of Accountancy, Menara SAAS, UiTM Malaysia.. ;))

SSM: Petang nih nak g Petrol Station lak, nak buat research untuk MAF680.. (hebat kan accounting students!!)


Click, if its useful ~ ;)

18 Responses so far.

  1. shark.. asl ak rse ko ade slh eja ni?
    startergic? heee.. sjak bile jadi bintang plak ni?
    btw.. gud luck!!!

  2. SG:
    orait, nak cepat td~ hehe..
    yeah, xueye jinbu~

  3. bgus ar shafiq... hang update pasal uitm kat dlm nie...keep it up...=) kite ni x le serajin hang....hihi

  4. SM:
    hmm, bkn slalu pun update psal uitm/account.. skali skala je~ jejeje

  5. thx bagi jadual...
    aku lom ade
    jadual lagi
    baguslah...ko ader 5 subjek yg ade common test...kitorang 4 je.. (je la sangat :P)

  6. Nas:
    ok r 4 "je".. ktorg pun nasib r 5 "je"..
    kalo x 6 paper kne ambik.. mmg terbaek!! dah r SEMUA paper THOERY ONLY.. no more calculation.. ;]

  7. syaffiq aku dah agak msti ko wat post nie.. thx syaffiq.. + gud luck k test..
    owh aku ader 4 paper jer... hoho...

  8. Nurizza:
    hehe.. ade requset sbnrnya.. so, ak pun buat r.. bkn slalu pun..hehe
    tgkap gmaba then upload..

    ko ambik elektif psa ke?? xpun maf680 ko xde common test??

  9. perghh
    sangt bgusss!!
    gud luckk

  10. aku abik psa.. mula2 tak ader test. tp sbb semua org elektif ader test.. lec pun soh wat test.. hoho..
    maf 680 tak ader test... huhu...

  11. yoro okino:
    thanks 4 da wish.. ;))

  12. NurIzza:
    owh, skrg nih psa pun ade test gak r..hehe.. welcome to the club..

    btw, ktorg pn xtw nk study cmne, ssh kot kalo maf680 ade test, tyme tu br nk bce, nak faham case yg pnjg2 then nk explain lak psal kes, pastu nk fikir solution.. adoyai~

  13. all da best shark~

  14. Ann 27 Feb:
    thanks 4 da wish.. ;))

  15. bdk akaun jugak ? huhuh
    hey thnx 4 the tips..
    lps ni klau g lagi gua tmpurung..
    kena pakai la tips2 haha
    bdk uum lorh..

  16. fara ain:
    a'ah, account for life.. haha..
    bleh r nak share ilmu account lps nih..
    tp skrg much more interested in auditing~

    orait, jgn lupa guna tips2 tu~ haha
    owh, uum ngan gua tempurung xjauh ka??

  17. jauh lorh..
    huhuhu
    acc ssh gila..
    :p

  18. yeah, acc mmg ssh pun..
    tp xtw lagi nk further acca ka x??
    or keja dulu~
    adoyai~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLiCK2!!