"SSM" ~ a JouRNaL oF JouRNeY

::SMaRT::STyLe::MaNTaP::

Recorded by SHaRKFiQ SSM 30 December 2010 at 4:32:00 AM 6 Comments

::SaLaM:: 

Uishh.. giler sgt lama xupdate ini blog.. bkn sengaja ye kengkawan.. SHark abes je praktikal yg disambung sampai 10.12, tapi ari Sabtu (11.12) still lagi g office sebab nak settlekan byk lagi keje, dari kul 11pagi sampai 10malam.. lama x??  tapi ada la sikit lag xsiap, yg dah xdapat nak ditolong sebab dah lewat.. 

12.12, hari ahad, kawan Shark masa KMPP (Mr Farlex) turun Shah Alam, so kami berjalan r menjelajah masjid sampai ke malam.. Esok tu plak, 13.12, Shark bergerak balik ke Penang, tapi nak teman r membe Shark tu, sampai Ipoh je, pastu ambik bas laen lak balik Penang.. Sampai umah at Balik Pulau dalam kul 12.30am..

keesokkan harinya, 14.12, Shark gerak bersama membe2 kelas UiTM ke Perak n Penang sampai 18.12. agak penat, jadi xupdate r.. (tapi ade yg dh update!!) pastu 23.12 kot, line b.band kena barred sbb xbayar bill. Bukannya xnak bayar, tapi bill xsampai, so kena r g Celcom Centre kat Bayan Baru yang agak jauh dari Lik Lau nak p bayar, 28.12 br bayar.. 5 days xon9..
In addition, my sister engagement day was held on 25th Dec, so agak hectic la that week..

Pastu baru skrg got tyme to reply all comments in FB, approve friend request kat FB yg nak taw pasal hot issue bout elective subjects, and also reply comment kt blog SSM nih..

btw, Awarad nih Shark dapat dari pemilik Lagenda Budak Comel, thanks Cik LBC.. ;)


Shark pun xigt dy suruh buat apa, dah byk kali tekan older posts kat blog beliau, tapi xjumpa gak, sbb beliau sgt active update blog.. btw, thanks for da award~ sori lambat.. hehe~


Click, if u like'it~ ;)

6 Responses so far.

  1. seronok berjalan ya..Ipoh best kan??

    dari sobat Ipoh

  2. kmpp??
    kte de rmai kwn ctu..

    diyana, idayu, faisal, fahmi, nazwa..
    hahha..

  3. auwww~ auwww~
    LBC tu sgt COMEL douh,
    kn3? haha! XD
    mmg lame pom fiq xupdate belog.
    eh, xbest r pggl shark, nk pggl fiq.
    lgi COMEL. :))

  4. IMANSHAH:

    Ipoh best sbb ade membe yg bwk p tmpt yg best,. hehe.. tapi aritu ktorg g mkan pisang goreng kat pdg POLO je.. pastu tros tggu bas nk balik png lak~

  5. ahsfantasy24:
    yup, KMPP...
    was studied there..
    batch 2006/2007..

    mybe dyorg junior Shark~

  6. LBC:
    hehehe..
    ade problem sket.. haha..

    owh, SHARK x macho ke?? huahuahua..
    FIQ mcm komersial sgt lak~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLiCK2!!