"SSM" ~ a JouRNaL oF JouRNeY

::SMaRT::STyLe::MaNTaP::

Recorded by SHaRKFiQ SSM 09 July 2010 at 3:17:00 AM 10 Comments

::SaLaM::

 Akhirnya update gak Fiq nyer blog nih..hahaha.. korang percaya x yang harga sotong di seluruh dunia boleh meningkat sebab sekor sotong yg terer meneka nih?? wo bu chidao wei shenmne ta de tekaan sgt btol.. bkn sekali je betol dh byk kali, start dri game  peringkat kumpulan lagi..sotong ni geng German yg punya!! haha..

 Tyme ni Paul paling popular, tp nyawa dy dalam bahaya!!

tp Fiq pn je knal dy mse dy predict Argentina [pskan pilihan yg dulu] kalah dgn German.. ish3, terbetul lak..dan semalam, betul lagi tekaan si Paul nih sbb mmg German kalah.. yes2!! adakah riwayat sotong ini akan berakhir?? hehehe..


betul jugak!!



sape cakap dy pilih kotak kanan je!! hehehe..

Last but not least "España va a ganar la Copa del Mundo 2010*"
   

tapi kali ni dy pilih Malaysia lak!!! huahuahua..=)) bilakah??


* klik link untuk to view the video
*Spain will win the World Cup 2010









10 Responses so far.

  1. haha gempak kot sotong ni :P

  2. malaysia boleh! =D

  3. yeah~
    spain akan menang..
    hehe!
    bersemangat lak aku sokong Spain..
    Buena suerte la Espana..
    *gud luck Spain*

  4. hudhud:
    sotong ni mmg gempak.. tiba2 ja popular.. kita try tgk final lak..hehe

  5. kenwooi:
    yeah, Malaysia mmg boleh..
    hehe..

  6. Sandy greenrose:
    hehe.. laa, bkn sblmm ni sokong belanda ke?? hehehe
    btw, viva le Espana..hehe
    *hidup Spain* hehe..

  7. hahaha...

    tp kn knp mcm geli je tgk sotong ni =P

  8. nana heart:
    hehehe.. sotong mmg geli-geli pun..hua3.

  9. apepown aku sokong spain..
    ehehehe..sotong nie ak xcaye sangat...
    tapi nasib dye bertuah kot...huhu

  10. nas:
    yeah..me tooo..
    Vuva le Espana!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLiCK2!!