"SSM" ~ a JouRNaL oF JouRNeY

::SMaRT::STyLe::MaNTaP::

Recorded by SHaRKFiQ SSM 20 January 2011 at 2:03:00 AM 31 Comments

::SaLaM::

Dear all my kengakawan, or follower, kindly please leave ur link after following Shark.. Sebab. banyak sangat follower yang Shark nak follow balik, sbb korang dah jadi kawan Shark, so, Shark pun nak jadi kawan korang gak.. Sbb tu r nama dy KeNGKaWaN.. Shark pun rasa bersalah sgt kalo xbleh nak follow korg balik.. ;(


Link nih r yang Shark nak taw.. ;))


contoh profile yg xde link.. ;((
tp Sanah drop her link at comment, 
so Shark can follow her back~ ;)) Thanks
 

Tapi, still ramai lagi bloggers yang dah follow xde link kat google id. Shark pun xtaw why xde, maybe sbb korang xletak kot, tapi lagi better, kalo lps korang follow Shark, korang comment at my latest entry [kalo other entry pun bleh gak]. sbb profile name korang bleh direct link to ur blogger profile.. Hence, Shark will easily follow ur blog back.

Thanks,
Please Come Again.. ;)

Regards, 
-SharkFiq SSM-
   












~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hehe.. Shark saje nak upload pasal testimoni selepas g Teluk Segadas, Pulau Pangkor.. Ni la kesan kalo kita bermandi matahari (sunbathing).. heheh.. ;) Actually xplan pun nak tgkap gamba before and after, tapi dah "ter"sedar lak masa member yang g Pangkor upload picture tyme haritu.. Entri pasal Pangkor will be post later..hehe~

 Before tu gambar masa dalam feri, baru nak gi Pangkor
After plak gambar dalam van pink nak balik dari Teluk Segadas ke Jeti pangkor
"berbeza bukan" terok plak tu..


Click, if u like'it~ ;)

31 Responses so far.

  1. hahaha! gile burn.. lepas ni sesi putihkan diri balik ye.. :)

  2. fiq~ link blog aku da tuka tau.. http://cikreenatan.blogspot.com/

  3. Alahai,sian betol la..dah berubah warna..macam kertas litmus pulak kan,hik2..eh,saya punya ada link kan?lau tak silap la,hik2 :P

  4. LOL! mmg btukar,
    tp xpe, still ensem lgi. haha! =PP

  5. perlu ke gmbr yg ade tulis shark tuh? hah

  6. Reena:
    tw xpe.. tu r, ak pun xtw nak cerahkan balik cmne..
    sbb ak xpakai any pencuci muka pun..
    heheh~

  7. Reena:
    ok, nanti ak update psal link blog ko..
    btw, apsal ko tukar??

  8. sYazY_dZaiMa:
    hehe, kertas litmus..
    dah lame xdgr ayat tu~ hehe

    tu r, mmg btol2, main+mandi laut kat sna~

  9. LBC:
    hahaha.. tw xpe..
    ni r akibat mandi matahari~

  10. SG:
    haha, yg tuh current picture..
    tp dh diedit automatically by digi cam halim..

  11. erm..boleh tak delete profile sy kat atas tu?thnks..

  12. erm..pasal link tu aku penah citer je dlm blog aku dulu..cuma tension kot kalau diorang xcheck setting diorang..better check pada setting...
    pergh..burn gak muka ko...xpe..pastu turn to normal back :)

  13. airaniez wirdani:
    ok, its done...

  14. Nas:
    yup, sbb tur ak nk bgtw kt follower ak lak~

    tw xpe, mmg trok r..
    nak back to normal tu yg xtw bpa lama lagi~

  15. wei teruk gile burn ko nie....haha.. kite pun x sedar perubahan tue...

  16. ..::sUTerA MaYa::..
    taw xpe.. trok kot..
    mgkin sbb ak xcted sgt nak mandi laut kot~
    korg xteruk lak~

  17. cehh prubhan ek pa sal gmbo 1 kna cut eh ..http://sanahgurlz@blogspot.com

  18. gamba 1st tu tuan dy xbg publish.. so kene cut r..
    ;)

  19. haa....ya ke upss..so kna minta pmision dlu ek

  20. sanah:
    yup~ mule2 igt bloggers xkesah, tapi kitekene ikut r kate empunya profile~ ;))

  21. owh okk ehh,,,,,sanah still bru agi la so byk bnda yg sanah still xpam

  22. owhhhhhhhhhh

  23. kinda attracted to ur blog..nice one...

  24. hey shark ;)here my link www.amayacrew.blogspot.com ... knape x pkai sunblock? trbkr suda...haha ^_^

  25. sanah..
    link yang ade kt gamabr 1st tu xde kat profile sanah..
    so, kalo sanah just follow without drop ur link kat comment, Shark xleh r nak follow balik..
    so, dah xbest r, mcm sombong lak, org dah follow, kita xfollow balik~ (in my opinion r)

  26. koqin:
    thanks, already followed u back~

    btw, Shark xleh nak post comment at ur entry r..
    y??

  27. AiNN:
    hy.. ok dah follow awk balik..

    pencuci muka pun Shark xpakai, ape nme bnde tu?? sunblock, lagi r xpakai.. hehe~

  28. ouh very da natural la u...sume x pkai.. haha..sunblock tu krim utk block sunlight dr kene kat skin kite..so ..u xkan trbakar cmtu skali..:)

  29. hehehe.. sbb mcm malas r nak pakai.. nanti xconsistance lak kalo pakai..

    owh, btw, mata tu palsu~

  30. hyep..nice blog...jom follow gadis semasa punyer blog plak..http://pasca-cinta-nadia.blogspot.com/

  31. gadis semasa:
    salam.. thanks..
    dah follow balik~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLiCK2!!