"SSM" ~ a JouRNaL oF JouRNeY

::SMaRT::STyLe::MaNTaP::

Recorded by SHaRKFiQ SSM 04 January 2011 at 8:42:00 PM 8 Comments

::SaLaM:: 

Perhatian kepada semua pelajar semester 8, Fakulti Perakauan, UiTM Malaysia, yang telah menamatkan latihan praktikal, ada notis KHAS untuk anda semua.. hangat lagi nih!! hehe~

 Released date: 4th January 2011


Kemungkinan besar, kita semua kena antar summary report on that date.. So, we still have lots of time to prepare that report. hahahahahaha~

Terima kasih..Sila datang lagi~ ;)



SSM: bleh lwn blog fakulti x?? hahaha~
 
Click, if u like'it~ ;)

8 Responses so far.

  1. Thankss utk info ni. Tapi aku dh anta dh. Baik takk? Hahaha :)

  2. xyh hntr..duniawi je tuh..

  3. Fasheeha:
    uit, advance btol ko~ nak sample bleh??

  4. pencacai alim:
    uish, xleh..
    menuntut ilmu tu fardhu ain~
    ;)

  5. weyh ssm... aku dgr2 ade jamuan plak heh...
    haha.. cm best jerk nk makan2 ni..
    btw... aku x anta lg.. hohoh~

  6. SG:
    yang psal mkn2 tu, wo bu zhidao r~
    kalo ko nk tw, ak xstart lagi buat reprort..
    ganaz x?? hehe

  7. wahhh..dah abes da ko punye praktikal..so ko da berjaya tamatkan praktikal..camne? da dapat rezut x??? mesti A kot...hehehhe..erk...ko da sem 8 kan??? gud luck..nk grad :D

  8. Nas:
    yeah, dh berjaya tamatkan dgn jayanya~
    kalo praktikal, result xde gred..
    just LULUS or GAGAL je..
    pointer lak dapat 0.00 ...
    skrg nih xlengkap lagi sbb xhntr report lagi~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLiCK2!!