"SSM" ~ a JouRNaL oF JouRNeY

::SMaRT::STyLe::MaNTaP::

Recorded by SHaRKFiQ SSM 24 May 2010 at 10:50:00 AM 21 Comments


::SaLaM::

3 in 1 nih bukannya Milo, Nescafe ataupun Horlicks..hehe.. 2 awards + 1 tag in a post..hehe..jom cekidout award ape yang Fiq dapat nih..hehe..

Award Pertama: BeauTiFuL BLoGGeR aWaRD dari Cik YaTTYPiNkYMaNiac

Prosedur Penerimaan Award: [hehe =))]
 
1. Thank & link the person that gave you the award.
  ~Syukran Jazilan ya Yatty.. She is my first follower..thanks a lot..hehe..

2. Pass this award onto 15 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic!
  ~Rasanya dh ramai kot yg dh dapat Award nih, so dh xtw nk bg kt sapa..Tapi, Fiq try cari gak sapa2 yang layak menerima Award nih, Beautiful is Subjective..hehe
   
#1#   Sandy Laoshi
#3#   AntiKapel
#4#   Acap
#5#   Dinie
#6#   Nana
#7#   Fad
#8#   Eqin
#9#   Cha Syahada
#10# Nis
#13# Adrina
#14# Any Followers or Readers
#15# Any Followers or Readers
 
3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award
~ orait, nant Fiq inform pnerima award nih..

4. State 5 things about yourself.
~ 1. Selalu tido siang, jaga malam
~ 2. Suka jogging even xlaju pn..hehe
~ 3. Masih Single [sbb sng nk bt skandal] ..hehe
~ 4. Teringin nk jadi tinggi..=(
~ 5. Pendiam kalo xkenal..hehe

5. Speech by the winner:
~ Alhamdulillah, kerana Fiq telah menerima Award nih, mgkin nama len Award nih, Macho Bloggers Award, hahaha..Kepada penerima Award nih, semoga anda menerimanya dengan hati yang terbuka.. Trimas!!


Award Ke-dua: CReaTiVe BLoGGeR aWaRD dari SaNDy LaoSHi
 

Prosedur Penerimaan Award: [hehe =))]

:Untuk maklum balas penerima AWARD ini, ikhlaskan hati untuk membuat entri/posting berkenaan AWARD ini dengan kreatif dan penuh estatik beserta FOWARD kepada 5 orang yang betul - betul layak menerima AWARD ini. anda juga boleh meletakkan AWARD ini di side bar atau dimana - mana yang bersesuaian. tinggalkan comment untuk ucapan manis anda."

Maksud Award.. ;-)

::PENSEL yang besar::
~Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.

::FILEM bergerak tanpa henti::
~Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang
betul-betul layak menerima.

::LOGO bulat berkelip-kelip::
jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.
5 Penerima Seterusnya jatuh kepada:
#1#  Acap
#2# Afra
#4# Nis
#5# Mashi
Amanat Dari Fiq: 
~Tahniah kerana anda merima Award nih, sila terima dengan hati yang terbuka.. =))


Yang Ke-tiga:TaG dari SaNDy LaoSHi
Instructions:
1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.
2. Select the 8th photo in that folder.
3. Post that photo along with the story behind it.
4. Then challenge 8 blogging friends to do the same.
Jom tengok pict yang bertuah!!
..
..
..
..
..
 

**sedih**
Sebab?? Skrg ni moto Fiq xda kat Penang, Fiq simpan kt umah membe Dinie, dh nk dkt sbln xjumpa ngan dy..Dah lama xtgk dy, Dinie, ko jage elok2 tw sayangku nih..hehe

Nih ikut photo folder kt FB, Gambar ni dicapture oleh adik Fiq tyme ambik moto ni..gamba moto br kuar dr kedai..Nak tw lebih lanjut psal Sayangku nih..b;eh je tgk kt entri nih.. 

cerita sedih lagi, Fiq n sayangku nih dh penah berbaring bersama2 di atas jalan..Nak tau x sebab ape?? tengok kt entri nih plak.. =(

Ni plak 8 bloggers terpilih, yg Fiq confirm dyorg ade byk gamba..hehe
#2# Mashi
#4# Nana
#5# Ceyla
#8# Ahnaf

Amanat Dari Fiq: 
~Tahniah kerana anda bertuah untuk merima Tag nih, sila terima dengan hati yang terbuka.. =))

21 Responses so far.

  1. haa tu dia...dpt 2 awards ..yea yea...nnt sat lg k.eli amik..tgh update benda lain ni kekekek

  2. Tima kaseh la....simpan elok2 eh...

  3. waa~
    maceh2 4 da award..
    hee!
    nnt la buat..
    ko 3 in 1..
    aku nk wt 4 in 1..
    ^__^

  4. k. Eli: hehe..ok2 take ur times..hehehe

  5. Wahh!!! Fiq.. Firts time dapat award tau!! I Like! Suke suke suke (version Amani Adamaya)

    Thanks Fiq. Award ke2 tuh akan saya terime dengan hati terbuker. =D

  6. wawawawa byk gila org tag hang~
    tenkiu tag aku gak :)
    skang tgk exam;pas exam kang aku update blog ;p

  7. dh amik award..tgh nk buat gambar 8th tu..suka sgt dpt yg tu hahahha pilih gambar lain buleh :P hahahah larikkkkk

  8. yeay..sudah setel =)

  9. motor ang aq da gadai..tuk 2minggu..hehe

  10. Acap: haa..kalo hg nk ltk dalam almari pn bleh gak..hehe

  11. sandy: xiexie gak ko bg ak award tuh..hehe..awai jogging!!

  12. Afra: terharu Fiq, nant kalo ade awrd lagi Fiq bg kt Afra..btw, i like most of ur story..hehe..

  13. Athirah: uit2, mna da ramai..terkumpul je nih..hehe..
    ok2, bt exam elok2, xueye jinbu!!

  14. k eli: thaks 4 da RVSP!! hehehe

  15. dinie: jge bebaik tw sayangku tuh..dh lama xjmpa dy..miss her very much..PJJ3055..

  16. PJJ 3055....pernah sama tempat parking dgn BJU...tp x BJU tak pernah berbaring sama2 dgn aku....terbang bersama je...hehe...
    tq for da award...tp, aku tak berapa nak paham dan tak berapa nak tau pasal award ni...aku tngok kt blog ang je k...kan best kalo award tu dpt ngn nasii goreng gulung tomyamku...hehe...

  17. thanks fiq! 4 the award. org lain dah dpt lme fad baru dpt.lol

    tp kn, award beautiful blogger tu, blog yg lawa ke tuan blog? :p ekekekke~

  18. eh... lupe... lagi satu? nak tinggi petuanya, lompat hari2. betul tak tipu punye. cube tanda sikit kat dinding & exercise lompat hari2. HARI HARI. :)then tengok sebulan tanda lagi tgk ade perubahan x. senang je. :D

  19. tq fiq for the award..ade jugak org nk bg nih!!!camane eh..tak berapa nk paham la fiq...takpa2..nanti kita tiru kak eli punya!!kak eli..cepat bikin..eheeee...

  20. fad: its ok..hehe..dua2 beautifull bleh?? hehe..
    nanti nk try r ptua tu, tp kna cri dinding yg sesuai dlu..hehe

  21. mashi: hehe..its ok, yg mna yg xfhm?? yg 1st tu copy n foward..
    yg tag tu, pilih folder ke 8 dlm folder gambar mashi, dlam folder ke-8 tu, pilih gambar yg ke8..
    jd nama tag ni, 8th picture in the 8th folder-ilham dr k.eli..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLiCK2!!