"SSM" ~ a JouRNaL oF JouRNeY

::SMaRT::STyLe::MaNTaP::

Recorded by SHaRKFiQ SSM 19 May 2010 at 8:48:00 AM 12 Comments

::SaLaM::

Hehe..percaya atau tidak?? iPhone mempunyai lagi satu keistimewaan, iaitu boleh di"upgrade"kan menjadi external hardisk..Fiq ulang lg skali, i-phone boleh dijadikan idea untuk external hardisk..hehe..idea ja..hehe..tajuk tu sje nk bg korg terkezut sket..tertinggal idea kt tgh2..hehe..

iPhone from Mr Google.......hehe 

3.3.2010, Fiq br abes Test FAR kt DSB hehe, and at the same time kat Dewan Annexe [DANX] yg selangkah je dr DSB tempat ktorg test tu ade PC Fair..lepas je xleh jawab soalan test tu tros je menziarahi PC-Fair, sbb arini ari last so, kot2 r ada hrga yg dh trun ke kn, bleh r nk rembat satu dua gadget(s)..[rembat kt sini beli ye, bkn curi..hehe]

Ni tambahan gadget baru lepas Fiq habiskan duit kat PC Fair 2009 dulu..Klik je kt PC Fair kalo nak tau ape yg Fiq dh habiskan duit2 JPA..hehe..

lepas dh tawaf 2,3 kali DANX, tjmpa ngan membe2 kls dlu, dy pn nak beli external hard disk gak, pastu ktorg pn bt la survey kt kdai2 yg jual dari segi, harga, kapasiti, smart n stylo n also its brand!! hehe..pastu kitorg pn decided nka blei external nih!! 400GB, Samsung, 3-years warranty, RM230.. nak tengok x rupe external hardisk iPhone?? hehe..

Balik bilik je trus buka skru casing nak tgk btol x Samsung..and it's proven..hehe 

Ni adalah bukti pembelian, senang kalo nk kol office dy, xyah ssh2 nak cari resit dalam kotak, tgk kat hp je sbb dh tgkp gamba..hehe

Ni bentuk dy kalo kita tutup

Ni kalo tyme kita buka lak..hehe..USB port yang cam tali tu..hehe

Ni gambar comparison antara iPhone ngan external hard disk Fiq..hehe



12 Responses so far.

  1. nice :P

  2. aku tau siapa dia classmate ang tu,...hingga menimbulkan berbagai spekulasi dan gossip...hehe

  3. nice info..great!!!

  4. pelbagai tul...

  5. aiyaaaaaaaaaa akak tertipuuuuuuuuu.....mati² igt iphone ori tu yg leh wat external hahaha..skali external tu yg design mcm iphone...but really nice ape kan

  6. haha...cm sme ngan aku nye jek...

  7. nabil: hehe..

  8. antikapel: tw xpa, ak beli ngan dy pn bleh jd gossip n skadal..mcm artis plak..hehe

  9. walk: its not an info, just a jokes!! hehe..

  10. mind: mullti-purpose idea..hua3

  11. k. eli: hahaha.terer x bt lawak..saja2 tertinggal idea kt title tu..hehe..tp kalo bg tyme trttup tu mmg ramai yg tnya nk gna cmna..haha..

  12. anan: hehe, same ngan ko nye ke?? kalo cmtu pls ensure that u have signed to identified it..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLiCK2!!