"SSM" ~ a JouRNaL oF JouRNeY

::SMaRT::STyLe::MaNTaP::

Recorded by SHaRKFiQ SSM 10 August 2011 at 3:09:00 AM 56 Comments

::SaLaM::


Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan ^^

> First time buat #WW, tapi macam susah nak post without word nih..hehe..

> Bakal Graduan Istiadat ke-75, Universiti Teknologi MARA (UiTM) sila alert dengan tarikh ini.


> Pecahan sidang untuk setiap kursus di semua kampus juga boleh disemak di SINI [direct link to pdf format]

> Semua maklumat tentang Istiadat Konvokesyen UiTM boleh di rujuk di SINI [Laman Web Rasmi Konvokesyen UiTM]

> Selamat berkonvo. ;))


SSM: Graduan Fakulti Perakaunan, 29 October 2011, Sidang 12, Sesi Pagi


Click, if u like convocation~ ;)

56 Responses so far.

  1. tahniah. ;)

  2. ehh? wordless tapi banyak je word.. hehe!
    tahniah fiq.. tak lama da kan nak grad~ :)

  3. wordless tu maksudnya kurang perkataan. hahaha. so, ade perkataan pun bolehh <-- pepandai je.

    ehh, untunglahhh da konvo! :D

  4. pehh :D

  5. .bakal graduan konvokesyen ke ??? btw,,,congrats..

  6. org buat #WW, tak de caption langsung..yg hang penuh informative buat WW..#WW hang fail! HAHAHA :D

  7. uits... dh bukan wordless da.. hahax~

  8. congratz!!!!!! eiisshh x sabar nak start degree nih.. :)

  9. thanks so much! very appreciate it!!!

    tahniah....berjaya juga menghabiskan 4 tahun di uitm..

    macam tak caye je kan dah habis....

    nanti ada pape, habaq mai tau....:)

  10. hye...nice blog... dah folo awk. jom singgah blog sy. www.duniasigadisberseliparhijau.blogspot.com

  11. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
    أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
    ”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
    firestartingautomobil.blogspot.com
    bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    tip servis motorsikal kupcai scooter

    woooo terruja bila sarung topi dan pakai jubah tu... mmg glamor habis...akan jadi kenangan terindahh beb

  12. salam, abg eq suka WW ni...tak payah nak taip apa2..tepek gambar je. hehe

  13. ko rembat saper nyer ar nie syaffiq???/ :P

  14. k.eli xpenah pun buat entri WW..rs mcm mengada je WW ni :P

    wah sudah konvo...bestnyaaaa

    tahniah!

  15. uit senior..kihkih..
    da nak graduate ea???tahniah2..hehe,,^^

  16. congratz~~yeayy nk konvo jgk..hihihi=)..btw, bru taw WW 2 ape...nt nk wt gk la..hehe..=))

  17. nak konvo dh ke?? pffttt! >.<"

    *lame tak ssgh sni. slmt berpuasa fiq! :)

  18. salam bro
    lama xterjah sini
    hehehehee
    congratz sbb da dapat konvo
    nas tumpang bangga kat senior akaun ni yg dapat konvo...
    insya-Allah nas pon macam fiq gak pasni :D

  19. congrat bro!

  20. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
    أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
    ”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
    firestartingautomobil.blogspot.com
    bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    tip tayar motorsikal pancit

    selalu aku menyarung jersi bola tapi tak pernah menyarung jersi konvo ni.... aduhhhh hajat aku mmg tak sampai kemenara gading

  21. Nak menjemput semua rakan2 blogger hadir ker rumah sempena dengan raya ini ok sama2 meraikan hari bahagia kita.. Selamat Hari Raya..

  22. hehehe..pasal konvo2 nie saye blom nak amek tau lagi kot..
    sebab saye baru je nak masuk uitm bulan 9 nie, medical check up pn blom buat lagi, haha

    saye blogger baru, senang2 lawat blog saye k, bole beri komen ke kritikan ke, kalau menarik bole follow...

    salam kenal dr saye ,asy faro

  23. Budak-budak main mercun,
    Jangan sampai terbakar tangan,
    Di Aidilfitri kita berhimpun,
    Hulurkan tangan meminta ampun.

    Sudah tiba Hari Raya,
    Setelah kita sebulan berpuasa,
    Hari Raya di sambut gembira,
    Jangan pula ada yang berduka
    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    ----==--Salam Aidilfitri---==----
    --=== Maaf Zahir & Batin ===--
    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    semoga kesalahan dimaafkan, silaturrahim kekal erat
    buat pembaca blog kami
    firestartingautomobil.blogspot.com
    bukandoktorveterinar.blogspot.com
    Jom Terjah entry terbaru ??
    masalah ignition motorsikal tak hidup

  24. wah, tahniah. selamat berkonvo ya. salam merdeka raya daripada edy. edy dah follow kat sini. jgn lupa singgah ke blog edy ya. tq

  25. fooh ... kebanggaan nusa n bangsa! tahniah! :)

  26. Amna.Qadeeja:

    xiexie.. sori lambat sgt3 reply nih!!

  27. Cik Reena Tan:

    hahaha, nih la entry aku yang paling sikit word~ hehehe..

    hebat x ak back-up diri sendiri..hahahaha

  28. SyedGraphiX:

    hahaha, ak pun ambik maksud wordless tu kat blog ko~ hahaha..

    tp nih first, pastu xtaw lak bila 2nd post~ hehe

  29. SyazwanSarawak:

    Alhamdulillah, penat blajar 4 thn..hehe

  30. syazwani 'atiqah:

    InsyaAllah.. bln 10 nih konvo~ xiexie~

  31. Adila :)

    hahaha, nak buat cmna, xbleh buat entry xda info.. hahahaha

  32. shiqin ghazali:

    tu r pasal, nih dah jadi less word compare to other entry~ ;)

  33. Farah Fauzi:

    thanks~ slmt start degree this sem..
    prepare for ur best to face that coming challangeS

  34. ...antikapel...

    yeah.. slmt berkonvo gak!! ;))

  35. Yana Farinha :

    did follow and comment at ur blog too~

  36. Afzainizam:

    yeah, ni br pakai jubah org, jubah sendiri xpakai lagi~ hehe

  37. eqbalzack:

    haha.. tu r, sepatutnya cmtu r, tp Shark nih jarang update, sbb tu skali update kalo bleh nk tulis byk2~

  38. NurIzza:

    Ak pakai nad punya jubah!! sbb ak g tyme konvo dy~

  39. K.eli:

    hahaha.. Shark x konvo lg, 29/10/11 nih br konvo.. UiTM kan slalu konvo lmbt dr u laen..heheh..

    nih tyme membe konvo, n nih candid picture!!

  40. KeChIk yg comey:

    Alhamdulillah, bleh konvo jgak akhirnya..

    masa matrik dulu xda konvo~

  41. Saida Dilla Zuki :

    yeah, but u'll konvo first compared to me..

    happy graduating to u too~ ;))

  42. FariehanIbrahim [LBC]:

    yeeah, InsyaAllah, dah 4 thn blajar, kena r konvo.. hehe~

  43. nas :

    Wsalam, thanks..
    insyaAllah, ko pn konvo gak nanti, sbb ko muda lagi, xkonvo r lagi!! rajin2 mai la konvo Sahrk!!

  44. MR. MIND:

    Thanks!!

  45. Afzainizam:

    xpe, each person have their own path to succes~ hehe~

  46. Mah@mahu:


    \alamak, xtaw plak bila n katna.. sori lmbt reply comment~

    Kaizhaijie Kuaile

  47. asy faro:

    hahaha.. oraiit, do u best while studiying in univ.. dont let the freedom tarnish ur dream~

  48. Afzainizam:

    Kaizhaijie Kuaile..

    dulu Shark terer gak pantun2 nih, tapi skrg dah xcekap r..heheh

  49. Edy Ramanov:

    Salam MerdekaRaya jugak~

    orait, did follow n comment ur blog too~

  50. Acik:

    Ameen.. Terima kasih~ ;)

  51. Tahniah..

    Entry Terbaru : Topup Dan Pek Sim Baru Naik Harga

  52. wah3. dah konvo dah dia~
    cafe tuh mmg kat KMPP pun.
    ex-kmpp jgk ke?

  53. owh kembarku tahun lain...

    bermasalah sampai blog malas nk jenguk...pasrah kuciwa sume ada la..hehe! have a nice day!

    many2 congrats dah konvo ye! :)


    -871114-

  54. d_tieah:

    thanks~ tp xkonvo lagi, nih gamba je~

  55. Amoychanteks:

    nak konvo dah, tapi hujung bulan 10 nih~

    yup, ex-KMPP, 7th batch, 06/07~

  56. atikNAOshi:

    hy kembarku lain tahun~ hehe..

    owh, hepi2kanlah diri sempena bulan Syawal nih~ hehe


    -881114-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLiCK2!!