"SSM" ~ a JouRNaL oF JouRNeY

::SMaRT::STyLe::MaNTaP::

Recorded by SHaRKFiQ SSM 01 September 2010 at 2:06:00 AM 14 Comments

::SaLaM::

Dah lama xjoin contest.. last skali join The Most Contest by HudHud.. hehe..  Rules and regulations untuk contest nih bleh tengok dgn klik di SINI. Fiq telah menjadi follower ke 505 Caer.. hehe.. byk dowh follower Caer, Fiq nih 100 pn xsampai2 lg..=(


Ok, setelah browse gambar2 yang pakai ray ban kat dalam folder di lappy ngan kat fb, Fiq nak pertaruhkan gambar nih.. mintak2 bertuah.. hehe..

........

........

........


Hehe.. sweet x?? eh, nih gamba "awek" Fiq, Heliza Helmi a.k.a. Ija pakai ray ban..hehe.. jangan marah naa!!

ok2, nih baru gambar Fiq dengan ray ban..hehe, yang tadi tu acah je..


........

........

........ 


camna?? smart & stylo kan?? hehe.. siap dengan berbaju kemeja dan topi lagi..

ok, Fiq nak tag 2 org bloggers yang rajin update blog sebab dis contest will be ended by 
today, 1st SEPTEMBER 2010..
1. Awe Xiaojie
2. Chipmunk Xiaojie
Hopefully, both of you will join dis contest a.s.a.p..dan Fiq nak mengucapkan:

SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN MALAYSIA yang ke 53.. 
1 MALAYSIA, MENJANA TRANSFORMASI..



Sebagai remaja belia negara, kita perlulah mengekalkan kemerdekaan dan keistimewaan kita sebagai rakyat Malaysia.. jangan sampai MINDA KITA DIJAJAH oleh anasir yang mahu melihat negara ini musnah.. Ingatlah, susah payah warga Malaya dahulu semasa dijajah, kalo xtaw cmna, bleh tgk crita Bukit Kepong, Leftenan Adnan, Sarjan Hassan, Embun, Hati Malaya dll..

SSM: Merdeka bukanlah sekadar dilaungkan di bibir, tapi dihayati dengan hati

14 Responses so far.

  1. ok2..
    aku harap kontes yang ko masuk tue boley menang ea...
    erm...
    pasal expdc kat gunung ledang tue under abaccs kew?
    pasal ape nyer? huhu

  2. salam,
    awe dah join selamat semalam ada amik pic pakai ray ban ni...huhu

  3. waa ensem bro....

  4. Nas:
    thanks 4 da wish.. hehe.. hopefully menang r..

    hmm, xpdc ledang tu organized by GPMS, ko bleh tnye hadi for more details~ sbb kami ANAK LEDANG

  5. awe:
    thanks for joinning da contest~
    tu r, mmg dh de jodoh contest nih dgn awe kot~
    gud lux!!

  6. Mr Mind:
    thanks 4 da cmment, haha..
    ni puji ka perli?? hehe

  7. ija tu comel bangettt...k.eli pun suka sgt tgk style dia..nk kena kurus mcm ija jgk ni..nama kami pun dh dekat sama hhahhaha jgn jeles..

    gud luck! k.eli pun dh lama x join mana² contest..

  8. gudluck
    aku tak ada gambar yang sesuai untuk dipertandingkan
    kalau x dah join
    hohoho

    P/S : Review Film : Step Up 3D Memang Gempak! Kalau Boleh Nak Tengok Lagi 4 Kali!

  9. k. eli:
    hehe, tw xpe.. ija mmg cute miut pun..hehe.. k.eli dh cukup kurus r, xyah kurus2.. hehe, ye r, heliza ngan eliza mmg nk dkt sama..xde h je~

  10. hans: ni pun gamba lama, mase sem 4, skrg sem 7.. hehe..

    btw, contest nih dh ade pemenang, and ofkos r Fiq xmenang.. huwaa.. =(( hehe~

  11. owh
    dah ada pemenang ker?
    sapa yg menang?

    meh komen kejap pasal iklan raya tv3 yang baru nih

    P/S : Iklan Raya Aidilfitri TV3 Tahun Nih Macam Ada Tak Kena! Ini Bukan Hari Natal....

  12. ish lambat tengok la fiq...
    kalo tk dah masuk dah..ish!

  13. aina:
    hehe..tu r, ak pn dah lambat masuk dan xmenang,..hehe~

  14. Ray ban adalah jenama sepanjang zaman

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLiCK2!!