"SSM" ~ a JouRNaL oF JouRNeY

::SMaRT::STyLe::MaNTaP::

Recorded by SHaRKFiQ SSM 26 September 2010 at 9:56:00 AM 16 Comments

::SaLaM::

Ok, setalah seminggu renovate blog nih, akhirnya, blog ini kembali bersiaran kepada public..Semalam private sebab nak buat major renovation, sebelum-sebelum nih, minor je..hehe..

Ok, Fiq nak tanye pendapat korang tentang my new image of blog after renovated.. Actually dah lama tak buat renovation..Nak tengok x, blog nh suatu ketika dahulu.. 01.08.09, more than one year~

Masa nih, xbyk widget, fb pn xpopular lagi, follower pn xbpa nak ada..hehe 

Lepas tu change template yang sebelum nih.. ni r template yang paling lama guna..susah kot nak cari blogger yang setia ngan satu template lebih dari setahun..hehe



Yang nih mesti korang pernah tengok kan?? hehe

Yang terbaru nih, tunggu nak tukar template baru nak capture screen..hehe.. fiq pn tak tau brapa lama lagi nak guna template nih..

New features or differences:
:: Nama blog - ::HiGHNeSS FiQ:: -Takala Pengalaman Bercerita, Jari-jemari Mula Berbicara-         ->> "SSM" ~ a JouRNaL oF JouRNeY ::SMaRT::STyLe::MaNTaP::

:: PoSTs ->> JouRNaL eNTRies [tp xda debit credit..haha]

:: BLoGGeRs ->> 10 uPDaTeD BLoGGeRs

::ReCeNT VieWeRs ->> JeJaK KiSaH

::ToP 10 ->> ToP 10 KeNGKaWaN

::FB pages ->> Tolong "like" ye kengkawan, free je..hehe ;)

::Popular Posts ->> eNTRy MeLeTuP [new features]

Sekian sahaja untuk siaran kali ini, kita akan bersama lagi di SSM pada url yang sama : http://highnessfiq.blogspot.com - smart, style, mantap!! I'am really miss your comments~


SSM : Alhamdulillah, siap pun.. tolong comment yer~ 

16 Responses so far.

  1. wahhh..nice..da bertukar wajah da blog ko..hehehhe
    bagus2..tak macam aku...4 bulan berblog da 3x tukar...hehhehe

  2. nice! ^_^

  3. Nas:
    xiexie..
    ak xramai follower cm ko..
    sbb tu r xslalu tukar layout a.k.a blog tempalte..
    ;)

  4. M I A J A M A L U D D I N :
    hy, xiexie~

  5. salam fiq : lebih kemas dan menarik sebab hitam dilawan dengan warna-warna cerah....fiq awe tag fiq masuk contest raya tu...huhuh...jangan marah ye

  6. singgah cni nk tgk belog slps renovation.. okeyh..
    warh.. dh wat belog sndiri kt dlm fesbuk yer

  7. Awe:
    thanks..
    contest yg bergmbar ngan baju raye tu ke??
    InsyaAllah, akan diusahakan~

  8. eqin:
    xiexie~
    hehe, ko pn jom r bt pages ntuk blog kt fb~

  9. hurmmm kalu ikut pattern, mcm +- yg dulu..beza nya kiri ke kanan je.
    dr segi kaler, k.eli prefer yg baru ni..sempoi..sedap mata memandang hehe
    plus, lagu sikit la blog ni load heheh

  10. waa bgusnya dah berwajah br, laju sikit..jgn ltak bnyk2 widget...huhu..apalagi iklan blog ni kat morningtonight....

  11. k.eli:
    yup~mmg nak cari yg 3 column pn..
    sbb nak letak widgets nih~ hehe

    lagu tu laju kan?? hehe..
    xtw lak , blog ni load lagu, sbb de tmbh lg widget dr sblm nih~
    =))

  12. Mr mind:
    laaa, laju lg ke??
    hmm.. x click button likes pn.. hehe~
    blog nih xlayak lg nak diiklankn..
    bkn slalu update, n can genarate income pn..
    =(( hehe~

  13. wow wow wow!!pheewiitt,kmslm kt template baru yg gojes ini,aawww,haha!! *jeles* :P

  14. sYazY_dZaiMa:
    hehehe, template baru nih dh jwab salam..
    thanks~ :D

  15. yup..cume time nak masuk tu ada malware detected.. saya dah ping pong dah kat situ..hehe..

  16. Black_roses:
    owh, bahay r gak, not fully recovered lagi~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CLiCK2!!